Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 26g
Protein: 25g
Kolhydrater: 4g
Pannkakor som är gratinerade och fyllda med grönsaker. Gör gärna egna pannkakor. Eller köp färdiga, det blir också gott.
Vispa ihop ägg och salt. Blanda i hälften av mjölken. Tillsätt mjölet och vispa till en jämn smet. Blanda i resten av mjölken i omgångar. Rör i smöret.
Grädda tunna pannkakor i en stekpanna med släpplätt-beläggning och lägg dem efter hand på en tallrik. Sätt ugnen på 250º.
Ansa och skär zucchinin i ca 1/2 cm tjocka skivor. Skär tomaterna i ca 1/2 cm tjocka skivor. Stek zucchini och tomater i smör i en stekpanna ca 3 min. Krydda med salt och peppar.
Fördela zucchini, tomater och 1 1/2 dl ost på pannkakorna. Vik ihop dubbelt två gånger.
Lägg pannkakorna i en ugnssäker form. Ringla över grädden och strö på 1 dl ost. Gratinera mitt i ugnen ca 5 min.
Strö över persilja och servera.