Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 8g
Protein: 4g
Kolhydrater: 13g
Recept på mjölkfria och glutenfria pannkakor. Goda pannkakor utan mjölk och gluten. Också mycket matigare än vanliga pannkakor.
Mal mandeln i en mandelkvarn eller mixa till ett grovt mjöl i matberedare eller blender.
Blanda mandel- och majsmjöl. Tillsätt vatten och vispa till en jämn smet.
Blanda i salt och socker. Vispa i äggen ett i taget.
Låt smeten svälla 5 min.
Stek i olja eller margarin i pannkakslagg eller stekpanna. Vispa upp smeten mellan varje stekning.
Pudra över florsocker och servera med tinade hallon.