Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Med en bakpulverdeg och en gjutjärnspanna bakar vi goda och enkla pannbröd till burgarna. Orkar du inte ta med en liten stekpanna kan du även testa att lägga en platt sten i elden så att den blir riktigt het och sedan grädda brödet direkt på stenen.
Blanda mjöl, salt, bakpulver, ost och örter i en bunke eller plastpåse. Sätt på ett lock och förslut påsen och packa ner i picknickkorgen.

Tillsätt vatten och arbeta samman till en deg. Gör platta kakor av degen. Pudra mjöl i en stekpanna och stek brödkakorna över glödvärme i cirka 4 minuter på varje sida, en eller flera åt gången beroende på hur stor stekpanna du har.
Recept från Mitt kök