Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 26g
Protein: 39g
Kolhydrater: 31g
Pannbiffar är lätta att variera med olika tillbehör efter säsong. Här samsas de med rotselleri och getostyoghurt.
Sätt ugnen på 250°. Skala sellerin och skär i stora bitar. Blanda med salvia, olja och salt i en ugnssäker form. Rosta mitt i ugnen ca 25 min, tills sellerin är mjuk. Rör om efter halva tiden.
Blanda färsen med ägg, senap och salt. Platta ut till biffar. Stek i olja i en stekpanna 4-5 min på varje sida.
Skär bort kanterna och dela osten i mindre bitar. Blanda med yoghurt, honung och salt. Servera biffarna med selleri, getostyoghurt och bröd.