Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Läcker och lättbakad dessert med ljuvliga smaker av choklad och kokos.
Låt gelatinbladen ligga i en skål med kallt vatten i 5 min. Sjud strösocker, kokosgrädde och vispgrädde i en kastrull. Tillsätt gelatinbladen och rör tills de har smält.
Fördela blandningen i fyra portionsformar av silikon, ca 3 x 7 cm, och låt dem stå i kylskåp i minst 3 tim. Ställ dem sedan i frysen.
Blanda ihop alla ingredienser till chokladbollsbottnen. Platta till den så att den blir 1 ½ cm tjock och lägg den på en bit bakplåtspapper i kylskåpet för att stelna.
Ta ut chokladbollsplattan och skär den i lika stora bitar som dina pannacottaformar. Lägg bottnarna på varsin assiett.
Ta ut pannacottaformarna ur frysen och tryck ut dem ur formarna. Lägg en pannacotta på varje botten. Låt bakelserna tina i kylskåp i 1 timme, och strö sedan över rostad kokos.