Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Pannacotta med lakrits och hallon

Denna pannacotta är en riktig drömdessert! Pannacotta med lakrits är en sensationell smakupplevelse tillsammans med syra från hallon.

Pannacotta med lakrits och hallonPannacotta med lakrits och hallonPannacotta med lakrits och hallon
PERNILLA WÄSTBERG

Ingredienser

  • 4 dlvispgrädde
  • 2,5 msksocker
  • 2 mskrålakritspulver*
  • 1,5gelatinblad
  • hallon- för garnering

Gör så här

  1. Koka upp grädde med socker och rålakritspulver, smaka av så att du tycker du fått tillräckligt med lakritssmak. Vissa vill ha mer, andra mindre.

  2. Lägg gelatinbladen i vatten enligt instruktionerna.

  3. Krama ur och lägg i den uppkokta grädden.

  4. Häll upp i fyra portionsformar och låt stelna i kylskåp under några timmar.

  5. Garnera med hallon.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök