Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Pannacotta på vit choklad

Tom Sjöstedt serverar hellre pannacotta i form än i portionsglas. Då kan man ta så mycket eller lite man vill!

Pannacotta på vit chokladPannacotta på vit chokladPannacotta på vit choklad

Pannacotta

  • 6 dlgrädde
  • 3 msksocker
  • 200 gvit choklad- hackad
  • 2lime- saft och rivet skal
  • 0,5mynta- kruka
  • 100 gbondkakor
  • 2gelatinblad- blötlagda
  • 400 gjordgubbar

Gör så här

  1. Koka upp grädde och socker. Tillsätt choklad, saft och skal från limen samt de urkramade gelatinbladen när smeten svalnat något. Häll smeten i en form och låt den stelna i kylen.

  2. Skär jordgubbarna i oregelbundna bitar och blanda med limeskal.

  3. Plocka myntabladen och grovhacka kakorna. Toppa pannacottan med jordgubbar, mynta och kaksmulor.

Vad tyckte du om receptet?