Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Påsksill i glas med nordiska smaker av pepparrot och färska örter.
Blötlägg gelatinet i kallt vatten i 5 minuter. Koka upp grädden i en kastrull. Ta den från värmen. Lyft upp gelatinet och rör ner i grädden. Låt svalna.
Skölj och fintärna sillen.
Blanda gräddfil, pepparrot, örter och sill. Vänd ner grädden. Smaka av med salt och peppar.
Häll smeten i 8 små skålar eller glas som vardera rymmer cirka 1 dl. Låt stelna i kylen minst 4 timmar. Garnera med hackad gräslök och rädisor vid servering.
Recept från Mitt kök