Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Smaken av mango och saffran förenas i en gyllene sås som serveras till en krämig pannacotta.
Koka upp grädden med sockret och låt koka i 1/2 minut.
Häll i fyra formar eller glas. Låt stå i kylen cirka fyra timmar för att stelna.
Mixa mango, vatten, socker och saffran till en slät puré.
Servering: Stjälp upp puddingarna på fyra assietter och ringla puré runtom. Servera med kokosflarn.
Kokosflarn: Blanda alla ingredienser i en liten kastrull. Värm försiktigt upp under omrörning till kokpunkten. Klicka ut cirka tio klickar smet på bakplåtspapper. Grädda i cirka 7-8 minuter 150 grader tills flarnen är gyllene. Låt svalna. (Önskar man böja flarnen gör man det när de är varma.)
Recept från Mitt kök