Läs också:Här hittar du alla recept du behöver för att laga en perfekt nyårsmiddag
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Citronpannacotta med lakritsgele. Citron och lakrits är två säkra smakkompisar - här i en krämig pannacotta.
Krossa rålakritsen till bitar. Koka upp vatten och lös upp rålakritsen. Tillsätt 2 msk gelésocker och låt sjuda 30 sek.
Häll upp cirka 1 1/2 msk lakritsblandning i varje serveringsglas. Ställ i frysen att stelna.
Riv citronskalet och blanda med grädden. Tillsätt 3 msk gelésocker.
Koka upp och låt sjuda 30 sek.
Häll pannacottan i serveringsglasen med lakritsen i botten. Ställ svalt tills pannacottan stabiliserar sig.
Läs också:Här hittar du alla recept du behöver för att laga en perfekt nyårsmiddag
Recept från Mitt kök