Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 14g
Protein: 42g
Kolhydrater: 67g
Recept på pankopanerad spättafilé med sötsur salsa. Salsan är god även till exempelvis grillad kyckling.
Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
Salsa: Skär bort skalet från ananasen och skär bort den hårda stocken i mitten. Skär fruktköttet i små tärningar. Kärna ur och småtärna paprikan. Ansa och finstrimla salladslöken. Blanda ananas, paprika och lök med vinäger, socker, sambal oelek och 2 krm salt.
Krydda fisken med 1 1/2 tsk salt och 2 krm peppar. Vänd den först i uppvispat ägg och sedan i panko.
Stek fisken i omgångar i 3 msk olja i en stekpanna ca 2 min på varje sida.
Servera den nystekta fisken med salsa, ris och lättkokta sockerärter.