Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 30g
Protein: 37g
Kolhydrater: 52g
Panerad torsk med potatismos, passande varm sallad och remouladsås kräver en del jobb, men det är det värt!
Skala och koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten. Tillsätt mjölk och 1 msk smör och stompa med en slev eller ballongvisp till ett mos. Krydda med 1/2 tsk salt och 1 krm peppar.
Grovhacka pickles och blanda med majonnäs.
Skär fisken i bitar, ca 3 x 3 cm. Krydda fisken med 1 tsk salt och 1 krm peppar. Vänd den först i mjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i ströbröd. Stek fisken i 2 msk olja och 2 msk smör tills den fått frasig gyllenbrun yta. Lägg på hushållspapper och låt droppa av.
Varm sallad: Ansa och skär vitkålen i bitar. Stek kål och edamamebönor hastigt i 1 msk olja. Krydda med 1 msk vinäger, 1/2 tsk salt och 1/2 krm peppar.
Servera med fisken med potatismos, remoulad och varm sallad.