Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Pandorato är det italienska namnet på denna läckra trekantssmörgås. Servera som förrätt med rucola, cocktailtomater och marinerade oliver. Eller dela dem ytterligare en gång, till trekanter, och servera som drinktilltugg. Toasten är godast nystekt.
Kantskär brödet. Skiva mozzarellan tunt och lägg på hälften av brödskivorna. Lägg på sardeller, salami och basilika. Lägg på resterande brödskivor och tryck till.
Vänd de fyllda bröden i mjölken. Pudra över mjöl på båda sidor.
Lägg bröden på ett djupt fat. Vispa upp äggen, tillsammans med salt och peppar. Häll äggskummet över bröden. Låt dra cirka 15 minuter, vänd dem en gång under tiden.
Stek bröden gyllengula på båda sidor i olivolja. Låt rinna av på hushållspapper. Skär dem på diagonalen, som trekanter.
Recept från Mitt kök