Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Palsternackor i grönkålsgrädde


Lättkokta palsternackor med grönkålsås är ett gott tillbehör till julskinkan.

Palsternackor i grönkålsgrädde

Palsternackor i grönkålsgrädde

Palsternackor i grönkålsgrädde

Ann-Charlotte Fägerlind

Ingredienser

  • 400 gpalsternacka
  • 300 ggrönkål- förvälld eller fryst
  • 0,5gul lök
  • 1,5 dlgrädde
  • salt- peppar

Gör så här

  1. Koka palsternackorna cirka 5 minuter. Häll av vattnet och stek dem genommjuka.

  2. Finhacka löken och fräs den med grönkålen i smör. Tillsätt grädde. Låt puttra någon minut. Salta och peppra.

  3. Häll grönkålen över palster- nackorna och servera.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök