Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 24g
Protein: 23g
Kolhydrater: 54g
Palak paneer med halloumi är en indiskinspirerad rätt. Halloumin blir mjuk då den kokas någon minut i såsen.
Tillaga riset enligt anvisning på förpackningen.
Skala och strimla lök och vitlök. Fräs lök och tomatpuré i 1 msk olja med garam masala ca 2 min.
Tillsätt krossade tomater, grädde och smulad buljongtärning. Låt koka ihop ca 5 min. Krydda med 1 tsk salt och 2 krm peppar.
Skär halloumin i strimlor, blanda ner dem och spenaten i tomatsåsen. Låt koka ca 1 minut. Servera med riset.