Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Pajskal med dill gräddas klart och får svalna, fyllningen läggs i precis innnan serveringen.
Lägg vetemjöl, dill och smör i matberedarens skål med kniven monterad. Kör till en smulig massa. Tillsätt snaps eller vatten och kör tills massan formas till en degboll.
Tryck ut pajdegen i en pajform med löstagbar kant, cirka 23 centimeter i diameter. Täck formen med plastfolie och ställ in i kylen 30 minuter.
Nagga pajdegen i formen med en gaffel och grädda pajskalet, cirka 15 minuter. Låt skalet kallna i formen.
Blanda keso chili med majonnäs, crème fraiche, hackade ägg och dill i en skål. Smaka av med salt och peppar. Bred ut blandningen i det kalla pajskalet strax innan serveringen.
Skala räkorna och fördela över fyllningen. Dekorera med halverade citronskivor, plockad dill
Recept från Mitt kök