Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En riktig thai-favorit! Föredrar du en pad thai med lite starkare smak kan du hacka i hela chilin. Det är också gott att servera sweet chilisås till den här rätten.
Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen.
Skala och skiva morötterna tunt. Strimla löken och pak choi.
Fräs morötter och pak choi i lite olja och smör på medelvärme. Lägg i den gula löken, vitlöken och chilin mot slutet. Salta och peppra.
Lägg nudlarna, morötterna, pak choi, löken, vitlöken, chilin och bönorna i en stor kastrull. Rör i socker, limejuice och fisksås.
Vispa upp äggen i en skål och häll över nudlarna, rör om tills äggen stelnar.
Strimla salladslöken och strö över.
Lägg upp i skålar. Hacka jordnötterna grovt och strö över. Servera med limeklyftor och koriander.
Recept från Mitt kök