Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Paccheripasta med tomat

Paccheripasta med tomat
Paccheripasta med tomat
Paccheripasta med tomat
Foto: Piermichele

Ingredienser

  • 400 gpaccheri (stora pastarör)
  • 4 lvatten
  • 400 gtomater- finkrossade Mutti Polpa
  • salt
  • parmesan- riven

Gör så här

  1. Koka upp minst 4 liter saltat vatten i en kastrull. Värm Mutti Polpa finkrossade tomater i en stekpanna och smaka av med salt vid behov. Koka pastan al dente (inte helt genomkokt, den ska ha ett visst tuggmotstånd). Låt den rinna av i ett durkslag och häll över den i stekpannan med såsen. Blanda pastan med såsen ett par minuter och tillsätt riven parmesanost efter tycke och smak.

Vad tyckte du om receptet?