Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Perfekt till fars dag!
Riv rotsakerna på den grova sidan på ett rivjärn, blanda med riven parmesanost, strimlad oregano och ägget.
Stek röstin i vanlig rapsolja och en klick smör tills den är frasig.
Bryn finhackad rödlök och slå på rödvin. Reducera till hälften. Häll på kalvfonden och reducera till bra konsistens. Om det behövs red av såsen med lite mizena. Före servering så lägger du i havtornen.
Bryn den skivade oxfilen i smör och rapsolja på båda sidorna.
Lägg röstin på tallrikar med oxfilen och häll på havtornsskyn. Garnera med oregano.
Recept från Mitt kök