Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Oxfilé med pepparrot i knyte

Goda små tilltugg som också med fördel kan serveras till en solvarm tomatsallad.

Oxfilé med pepparrot i knyteOxfilé med pepparrot i knyteOxfilé med pepparrot i knyte
Annika Broman

Ingredienser

  • 10oxfilé- tunna skivor
  • 23 tskdijonsenap
  • 1 mskpepparrot- riven
  • 10cornichons- (mycket små inlagda gurkor, finns på burk)
  • salt
  • svartpeppar- nymald
  • 10cocktailpinnar- (tandpetare)

Gör så här

  1. Lägg cocktailpinnarna i blöt i god tid innan de ska användas.

  2. Lägg ut filéskivorna på en skärbräda. Stryk på tunt med senap. Fördela pepparrot ovanpå och lägg på en cornichon.

  3. Salta och peppra lätt.

  4. Vik ihop till små knyten och fäst med tandpetare. Förvara i kyl till grillning.

  5. Grilla knyten snabbt på hög värme och avsluta med lite extra salt och nymald peppar.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök