Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 21g
Protein: 20g
Kolhydrater: 74g
Recept på oumph i krämig curry. Oumph är en sojaprodukt som finns i frysdisken. Bellaverde är en smal broccoli, den går bra att byta ut mot vanlig broccoli.
Tillaga riset enligt anvisning på förpackningen. Skala och skiva rödlöken. Blanda den med 2 msk ättika, 1/2 dl socker och 1 dl vatten. Låt stå ca 10 min.
Skala och finhacka den gula löken. Stek oumph och lök i 1 msk smör i en stekpanna tills de fått fin färg. Rör i curry och låt fräsa med ca 1 minut.
Tillsätt grädde, 2 dl vatten, 1 tsk vinäger och buljongtärning. Låt småkoka ca 5 min. Krydda med 1 krm salt.
Koka broccoli och haricots verts i lättsaltat vatten ca 2 min, till al dente. Häll av och låt ånga av.
Servera grytan med ris, picklad lök och grönsaker.