Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Laga en krämig soppa med lagrad ost och toppa med höstens kantareller och salt sidfläsk! En matig och fantastiskt god soppa!
Skala och hacka lök. Fräs i smör i en gryta utan att de får färg. Späd med vatten, buljongtärningar och mjölk.
Koka i 10 minuter. Ta av värmen och mixa soppan slät. Tillsätt grädde. Rör ut majsstärkelse i vatten och rör ner.
Koka upp under omrörning. Lägg i riven ost och vispa tills osten smält. Smaka av med salt och peppar.
Skär bort svålen på fläsket och tärna det. Stek knaprigt i torr stekpanna. Ta upp och stek svampen i smör.
Krydda med salt och peppar. Blanda i fläsk och persilja och servera till soppan.
Recept från Mitt kök