Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Bearnaisecrèmen kan förberedas och stå färdig i kylen.
Tillagning: 1 1/2 timme
Blanda äggulor och vinäger i en liten kastrull. Vispa på svag värme till ett vitt och luftigt skum. Ta av från värmen och vispa kallt. Vispa grädden lätt och vänd ner den i äggvispet. Tillsätt dragon, persilja, salt och tabasco. Låt stå i kylen ca 30 min.
Skala och finhacka schalottenlöken. Lägg den i en skål och häll över vinäger. Låt stå och marinera ca 30 min.
Servering: Sila av vinägern från löken. Öppna ostronen och lägg dem på krossad is. Klicka bearnaisegrädden i ostronen och toppa med den syrade löken. Garnera med citronklyftor, dragon- och persiljekvistar.