Recept på såserna till ostronen hittar du här:
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En annorlunda och spännande kombination med lena ostron, krispig majs och en syrlig och en het sås. Ett eller två ostron passar som ett tilltugg, tre som en förrätt.
Lägg majsen i kallt vatten i ca 1 tim. Häll av vattnet och rosta majsen i en het stekpanna. Tillsätt smör och fortsätt steka -majsen i ca 10 min . Rör då och då.
Öppna ostronen. Kontrollera med en droppe citron att de drar ihop sig och är levande. Lägg på 1 tsk av såserna på varje ostron och strö över majs.
Servera ostronen direkt på isbädd.
Recept på såserna till ostronen hittar du här: