Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Ostron med tillbehör: Rom och citronmarinerad rödlök

Recept på ostron med tillbehör: Rom och citronmarinerad rödlök. Obs! Köp inte för stora ostron! Bästa storleken är 2:or.

Ostron med tillbehör: Rom och citronmarinerad rödlök
Ostron med tillbehör: Rom och citronmarinerad rödlök
Ostron med tillbehör: Rom och citronmarinerad rödlök
Foto: Lina Eriksson

Ingredienser

  • 12ostron
  • 0,5 litenrödlök
  • 0,5citron- pressad saft
  • 2 mskforell- och löjrom
  • 2 mskgräslök- fint skuren
  • is- krossad

Gör så här

  1. Skala och skiva rödlöken tunt, gärna med mandolin. Pressa över citronsaften och låt stå ca 30 min, gärna längre.

  2. Öppna ostronen och ställ dem på ett fat med krossad is.

  3. Garnera ostronen med rom, rödlök och gräslök.

    Foto: Lina Eriksson

    Ostron recept

Vad tyckte du om receptet?