Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Ostpastejer med haricots verts

Små, stadiga pastejer på ägg, parmesan och haricots verts.

Ostpastejer med haricots vertsOstpastejer med haricots vertsOstpastejer med haricots verts

Ingredienser

  • 20mazarinformar- av folie
  • 200 gharicots verts- frysta
  • 1,5 dlströbröd
  • 50 gsmör- smält
  • 3 dlmjölk
  • 4ägg
  • 1 tsksalt
  • 1 krmmuskotnöt- riven
  • 2 krmsvartpeppar
  • 1 krmsocker
  • 1 dlparmesan- färskriven

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°.

  2. Ställ formarna på en plåt. Skär bönorna i bitar och fördela dem i formarna.

  3. Vispa ihop övriga ingredienser och häll smeten i formarna.

  4. Grädda mitt i ugnen ca 20 min. Servera pastejerna ljumma eller lätt uppvärmda.

Vad tyckte du om receptet?