Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Ugnsomelett med krabbstuvning är skön må bra-mat med höstkänsla.
Sätt ugnen på 200 grader. Smörj formarna och klipp till små rundlar av bakplåtspapper och lägg i botten på formarna.
Vispa ihop ägg och mjöl. Blanda i mjölk och ost. Krydda med salt och peppar. Häll smeten i formarna.
Ställ formarna i en liten långpanna. Häll hett vatten runt formarna, så att det blir 1 centimeter vatten i botten på pannan. Grädda omeletterna i mitten av ugnen cirka 25 minuter.
För en tunn, böjlig kniv längs innerkanten på formarna. Låt omeletterna svalna innan de tippas ur formarna. Låt dem kallna och servera med löjrom, crème fraiche, lök och dill.
Recept från Mitt kök