Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En klassisk, krämig ostomelett serveras med lite annorlunda kryddade champinjoner.
Svamp: Putsa och skär svampen i bitar. Fräs den i smör. Dela, kärna ur och strimla pepparfrukten. Fräs den med svampen en liten stund. Smaka av med salt och peppar. Blanda ner korianderblad vid serveringen.
Vispa samman ägg, vatten, salt och peppar.
Hetta upp hälften av smöret i en panna med släpplättbeläggning. Häll i hälften av smeten. Lyft försiktigt med en gaffel eller träsked, när smeten börjat stelna, så att lös smet kan rinna ner.
Strö över 1 dl riven ost och 1 msk gräslök och vik ihop omeletten. Stek nästa omelett på samma sätt.
Dela varje omelett på hälften och servera med svampen, körsbärstomater och bröd.