Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Ostkräm med frukt- och nöthack

Plötsligt kändes kaffekoppen över­flödig och ett glas vin mer passande.

Ostkräm med frukt- och nöthack
Ostkräm med frukt- och nöthack
Ostkräm med frukt- och nöthack
Foto: Lina Eriksson

Ostkräm med frukt- och nöthack

  • 150 gchèvreost
  • 200 gnaturell färskost
  • 2 krmsalt
  • 50 gvalnötter
  • 8aprikoser- torkade
  • 0,5 dlrussin
  • 0,5apelsin- rivet skal

Garnering

  • klyftorapelsin

Gör så här

  1. Mixa de båda ostsorterna till en slät röra med mixerstav. Smaka av med salt.

  2. Hacka valnötter och ­apri­koser. Blanda dem med russin och rivet apelsinskal.

  3. Servera ostkrämen och frukt- och nöthacket till ­ny­gräddade våfflor. Garnera med apelsinklyftor.

  4. Tips! Blir det våfflor över kan de frysas. Tina och värm dem i brödrosten.

Vad tyckte du om receptet?