Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Kotletter passar både till vardag och fest. Crème fraîche smaksatt med lite sambal oelek sätter fart på smaklökarna.
Sätt ugnen på 225 grader.
Stek kotletterna i smör i en stekpanna. Salta och peppra.
Blanda crème fraîche med soja och sambal oelek.
Lägg kotletterna i en ugnsfast form, klicka på crème fraîche-blandningen och strö över ost.
Gratinera mitt i ugnen i cirka 5 minuter, tills osten smält.
Koka under tiden bönorna i lättsaltat vatten. Det tar ett par minuter. Häll av vattnet.
Strimla löken. Fräs bönorna och löken i smör med vitlöken. Salta och peppra.
Servering: Servera bönorna till kotletterna. Strö över svartpeppar och timjan.
Recept från Mitt kök