Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En välsmakande varmrätt innehållande rött portvin, kassler och blåmögelost.
Skär kasslern i 1/2 centimeter tjocka skivor och lägg dem omlott på längden i en smord ugnssäker form.
Vispa grädden och tillsätt osten, portvin och peppar. Bred ut grädden över kasslern. Gratinera i mitten av ugnen, 225 grader, cirka 15 minuter.
Under tiden: Skiva salladslöken. Skär svamparna i fyra delar. Fräs svampen i smör till fin färg. Tillsätt salladslöken de sista minuterna. Salta och peppra.
Fördela svampfräset ovanpå kasslern i formen. Håll varmt i ugnen, 100 grader, fram till servering.
Skölj salladen, dela tomaterna och strimla paprikan. Lägg i en skål. Vispa ihop dressingen och blanda med salladen vid servering.
Recept från Mitt kök