Läs också:
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på enkla ostfyllda bröd du lagar i stekpanna. Pensla de nystekta bröden med ett vackert och gott örtsmör med röd chili.
Media laddas
Blanda mjöl, salt och bakpulver i en skål. Tillsätt därefter vatten och olja. Rör ihop till en deg. Täck skålen med kökshandduk eller platsfolie. Låt degen vila i 15 min.
Ta upp degen på lätt mjölat bord. Dela den i önskat antal bitar. Tryck ut varje bit till cirka 1/2 cm tjocklek. Fyll varje del med ost. Knip ihop degen till en boll och kavla sedan ut respektive boll.
Örtsmör: Hacka örter, vitlök och färsk chili. Smält smöret och vänd i örthacket.
Stek bröden i lite olja i en stekpanna på medelvärme, 1 min på varje sida.
Ta upp bröden ur stekpannan och pensla dem med örtsmöret.
Servera direkt.
Läs också: