Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 27g
Protein: 40g
Kolhydrater: 36g
Ostfylld schnitzel med chilistekt kål är frasigt och gott. Välj färdigskivad ost så går rätten snabbare att laga.
Tillaga bulgurn enligt anvisning på förpackningen.
Lägg ut skinkskivorna på en skärbräda. Krydda dem med 1 tsk salt och 1 krm peppar. Hyvla osten och lägg den på köttet. Lägg ihop köttskivorna två och två och tryck ihop dem.
Vänd de dubbla skinkskivorna först i uppvispat ägg och sedan i ströbröd blandat med 1/2 tsk salt och 1 krm peppar. Låt schnitzlarna ligga och torka ca 10 min.
Strimla kålen. Stek den i 2 msk olja ca 5 min under omrörning. Kärna ur och strimla chilin. Blanda ner den och bulgurn i kålen och stek ytterligare 3–4 min. Krydda med 1 tsk salt.
Stek schnitzlarna i 50 g smör på medelstark värme tills de fått fin färg, är frasiga och genomstekta.
Servera den nystekta schnitzlarna med kålen till. Toppa med krasse.