Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Ostbricka

Köp hem dina favoritostar och ät dem med päron och hallonchiamarmelad. Sötsyrliga fikon och knapriga nötter gör ostbrickan extra god.

Ostbricka
Ostbricka
Ostbricka
Wolfgang Kleinschmidt

Hallonchiamarmelad

  • 4 dlhallon
  • 1 dlvatten
  • 3 mskchiafrön
  • 2 krmvaniljpulver
  • 3 mskströsocker

Tillbehör

  • ostar- vakfria, blandade sorter, mjuka och hårda
  • päron
  • fikon
  • vindruvor
  • nötter- blandade, eller tunt knäckebröd eller kex

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser i en skål och rör ihop ordentligt. Mosa hallonen lätt med en gaffel mot kanten på skålen.

  2. Sätt plastfilm över skålen och sätt in i kylen över natten.

  3. Servering: Lägg upp ostar, skivade päron, fikon och vindruvor tillsammans med nötterna. Servera med hallonchiamarmeladen.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök