Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Gör egen LCHF-marmelad på björnbär och servera till ostbrickan. Salta pistagenötter och en bit tryffelpecorino är gott till.
Björnbärsmarmelad: Blötlägg gelatinet i en skål med kallt vatten i 5-10 minuter.
Koka björnbären och vattnet i cirka 5 minuter tills björnbären mjuknat. Rör i sötningsmedel.
Lyft upp gelatinet ur vattnet och smält det i marmeladen. Rör om tills allt blandats om ordentligt.
Häll upp sylten i en burk och låt den svalna.
Servering: Servera björnbärsmarmeladen med tryffelpecorino och pistagenötter.
Recept från Mitt kök