Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En klassisk rätt på kalvlägg från Milano som är utmärkt LCHF-mat. När grytan puttrar på spisen sprids en härlig doft i köket!
Stek köttbiten runtom i olivolja i en stor gryta, tills den fått en fin yta. Salta och peppra. Flytta över köttet till ett fat.
Skala och hacka löken och vitlöken.
Skala och skär rotsellerin i bitar.
Fräs rotsellerin i olivolja i grytan, tillsätt löken och vitlöken. Fräs allt och lägg i köttet.
Häll på buljongen och de krossade tomaterna. Koka grytan under lock i 1 timme.
Kärna ur paprikan och skär den i bitar och lägg i grytan. Koka ytterligare 30 minuter, tills köttet är mört.
Lägg i salamiskivorna.
Hacka hälften av timjanen och lägg i. Koka upp och garnera med resten av timjanen.
Recept från Mitt kök