Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Ugn: 175 grader
Putsa filén, salta och peppra köttet. Bryn filén runtom i en stekpanna med smör. Lägg köttet i en ugnssäker form och stek i mitten av ugnen tills innertemperaturen är 65 grader, cirka 25 minuter. Låt kallna. Skiva filén i 1/2 centimeter tjocka skivor och lägg upp på serveringsfat. Mixa sötmandel, basilika, citrontimjan, oregano, timjan, rosmarin, vitlök och chilipeppar till en smulig massa. Tillsätt oljorna under tiden mixern är i gång. Tillsätt parmesanosten och späd med vatten. Smaka av peston med citronskal, salt och svartpeppar. Bred peston över fläskfilén och dekorera med örter och zestat citronskal. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Spola av den i kallt vatten och låt den rinna av i durkslaget. Ringla över 1 tsk olivolja och vänd runt pastan i en skål. Blanda pastan med soltorkade tomater, grön sparris skuren i mindre bitar, delade minimozzarellor, svarta oliver, rucolasallat och röd mangold.
Recept från Mitt kök