Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Örtostfyllda tomater i olja


Vackert och gott!

Örtostfyllda tomater i olja

Örtostfyllda tomater i olja

Örtostfyllda tomater i olja

THOMAS CARLéN

Ingredienser

  • 500 gcocktailtomater
  • 150 gfärskost med örter
  • basilikablad
  • timjankvistar
  • rosmarinkvistar
  • 4 dlrapsolja- kallpressad
  • 1glasburk- liters med lock

Gör så här

  1. Skär av toppen på tomaterna, gröp ur innehållet med en liten spetsig sked och fyll tomaterna med färskosten.

  2. Varva basilikablad, timjan- och rosmarinkvistar med de fyllda tomaterna i en burk. Fyll burken med rapsolja, så att den täcker tomaterna.

  3. Förvara tomaterna i kylen, max 1 vecka. Servera dem till buffébordet och till nybakat bröd.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök