Läs också: Grillad kyckling - godaste receptet
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Så lätt och så supergott! Sätt guldkant på vardagen med den här enkla middagsrätten.
Sätt ugnen på 225°. Halvera kycklingfiléerna och krydda dem med salt och peppar. Skär en fick i varje filé och fyll dem med örter, spara lite till garnering. Bryn kycklingbitarna i smör i ca 3 min på varje sida. Lägg dem i en ugnssäker form.
Klicka hälften av vitlöksosten på kycklingen och lägg på ost och skinka.
Koka upp grädde och mjölk i stekpannan. Smula i buljongtärningarna och rör i resten av vitlöksosten. Häll såsen över kycklingen.
Gratinera mitt i ugnen i ca 20 min tills kycklingen är genomstekt. Strö över de sparade örterna. Servera med ris och sallad.
Läs också: Grillad kyckling - godaste receptet
Recept från Mitt kök