Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Gör timbalerna först. Tina spenaten om den är fryst eller förväll den färska. Krama ur vattnet och hacka spenaten. Skala och hacka löken. Blanda spenat, lök, dill, dragon, ägg och grädde i en bunke. Salta och peppra. Lägg i smorda små pastejformar och grädda i vattenbad, 175 grader, 20-25 minuter. Låt kallna. Stjälp upp på rucolabädd.
Lägg laxfilén på ett smort ugnssäkert fat eller långpanna. Salta och peppra. Strö över hackade blandade örter och pensla över smöret. Ugnsbaka i nedre delen av ugnen, 175 grader, cirka 30 minuter.
Servera med örtsås, spenat- och dilltimbaler, kokt smörslungad potatis och fänkåls- och äppelsallad.
Recept från Mitt kök