Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 20g
Protein: 33g
Kolhydrater: 49g
Små lammfärsbiffar med spännande kryddor i tomatsås. Servera med den vackra pärlcouscousen.
Koka couscousen enligt anvisning på förpackningen. Finhacka persiljan och rör ner i den färdiga couscousen
Blanda ihop färs, ägg, vatten, salt och kryddor till en slät smet. Forma till ca 12 bollar.
Stek bollarna runt om i smör i en stekpanna. Tillsätt de passerade tomaterna, vatten och fond och låt koka upp. Sänk värmen och låt småputtra under lock ca 10 min.
Servera de orientaliska lammfärsbullarna med couscous och sallad.
Tips: Red såsen med majsstärkelse om du vill ha den lite tjockare. Skär gärna lök, squash och färska tomater och blanda ner i såsen så blir den matigare.