Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Orientalisk fruktsallad med apelsinblomsvatten

Fruktsallad i en spännande lag med lite apelsinblomsvatten.

Orientalisk fruktsallad med apelsinblomsvatten
Orientalisk fruktsallad med apelsinblomsvatten
Orientalisk fruktsallad med apelsinblomsvatten

APELSINBLOMS- OCH HONUNGSLAG

  • 1,5 dlvatten
  • 1 dlströsocker
  • 2 mskhonung
  • 1,5vaniljstång- delad och urskrapad på längden
  • 1kanelstång
  • 1lime- finrivet skal och saft
  • 1 krmapelsinblomsvatten

FRUKTSALLAD

  • 2äpplen
  • 2clementiner
  • 1kiwi
  • 1mango
  • 1,5galiamelon
  • 2fikon- färska
  • 150 gblå druvor- liten klase
  • 30 gvalnötter- (½ dl)
  • 30 grussin- (½ dl)

Gör så här

  1. Lägg alla ingredienserna till lagen i en kastrull och koka ett par minuter. Låt svalna.

  2. Skala och skär frukten i bitar. Skär fikonen i klyftor. Halvera och kärna ur vindruvorna. Lägg frukten i lagen och strö över valnötter och russin före servering.

Vad tyckte du om receptet?