När du ändrar antalet portioner så kan tillagningstiden ändras. Den är beräknad efter grundreceptet.
Det är bara måtten till vänster, före ingrediensen, som räknas om. Inte det som kan stå i parentesen efter.
3 dlvispgrädde
600 gfärskost- naturell Philadelphia
1,25 dlströsocker
2 mskvaniljsocker
1 pktoreo- kakor
Oreo cheesecake - botten
1 pktkakor- Oreo Eller digestive-kex
30 gsmör- smält
Chokladsås
150 gmörk choklad- mörk mörk
2,5 dlvispgrädde
1 tskvaniljsocker
Gör så här
Starta med chokladsåsen: Låt grädden sjuda upp med vaniljsocker, ta kastrullen från plattan när det börjat koka. Bryt ner chokladen och rör tills du har en slät sås. Ställ sedan kallt.
Krossa Oreo-kakorna till botten i en matberedare, smält smöret och blanda ihop med kexen. Fördela smeten i en form cirka 24 cm, och ställ kallt.
Vispa grädden ordentligt fluffig. Vispa sedan ihop socker, vaniljsocker och Phialdelphiaost. Krossa Oreo-kakorna till smeten i matberedaren.
Vänd ihop grädde med Philadelphiasmeten, och sist häller du i de krossade Oreo-kakorna.
Häll upp smeten i formen och ställ in i kylskåp över natten.
Vad tyckte du om receptet?
(Betyg: 4,2 · 46 röster)
Gillar du det här receptet? Missa då inte vårt inspirerande nyhetsbrev som helt fokuserar på bakning! Signa upp dig här för att få Baka med Allt om Mat varje månad.