Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 29g
Protein: 31g
Kolhydrater: 0g
Recept på omelett med ost, sparris och tomatquinoa. Vårlig rätt med spännande konsistenser. Snabb och god omelett som mättar bra.
Sätt ugnen på 200°. Vispa samman ägg, mjölk och 1 tsk salt. Häll blandningen i en smord ugnssäker form. Grädda omeletten 20–25 min tills den stannat och inte är rinnig. Tiden beror på hur vid formen är.
Pensla sparrisen med 1 tsk olja. Grilla eller stek den i en grillpanna ca 8 min.
Skölj och koka quinoan enligt anvisning på förpackningen. Skär tomaterna i halvor och blanda med quinoan, 1/2 tsk salt och vinäger.
Skiva salladslöken. Vänd ihop med osten och strö över omeletten. Fortsätt grädda omeletten ca 5 min. Servera med sparris och quinoa.