Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 26g
Protein: 25g
Kolhydrater: 0g
Omelett med matjessill. Med sill och potatis är det lätt som en plätt att svänga ihop en matig omelett.
Skala och skär potatisen i bitar. Skiva sillfiléerna. Skär gurkan i stavar. Hacka dill och gräslök.
Fräs potatisen i smör i en stekpanna ca 3 min.
Vispa ihop ägg, vatten, salt och örter, spara lite till garnering.
Stek fyra omeletter i omgångar i olja i en stekpanna. Omeletten är färdig när den stadgat sig men fortfarande är krämig på ytan. Luta pannan och låt omeletten försiktigt glida ner till hälften på en tallrik. Lägg på 1/4 av den frästa potatisen och 1/4 av sillbitarna. Vik över den andra halvan.
Garnera omeletterna med de sparade örterna. Servera med gurka och bröd.