Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Ugnsomelett med krabbstuvning är skön må bra-mat med höstkänsla.
Värm mjölken till kokpunkten. Låt kallna. Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en ugnsfast form. Vispa ihop ägg, mjölk, salt och peppar. Häll smeten i formen.
Grädda i mitten av ugnen i cirka 30 minuter. Ta ut och fördela stuvning över. Se recept nedan.
Krabbstuvning: Rensa krabbköttet. Dela i mindre bitar. Smält smör och rör ner mjöl. Rör i vatten, grädde, fond och tomatpuré. Koka cirka 5 minuter. Rör då och då. Blanda i peppar, dill och krabbkött. Smaka av med salt.
Recept från Mitt kök