Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Ölkokta plommon och russin

Ölkokta plommon och russin är ett gott tillbehör till osten.

Ölkokta plommon och russin
Ölkokta plommon och russin
Ölkokta plommon och russin
Foto: Charlie Drevstam

Ingredienser

  • 15katrinplommon
  • 1 dlrussin- gula
  • 2 mskhonung- flytande
  • 1 tskäppelcidervinäger
  • 1,5 dlale

Tillbehör

  • ost- t ex saint agur, morbier, appenzeller

Gör så här

  1. Låt de torkade frukterna småputtra med honung, vinäger och öl i en  kastrull utan lock ca 10 min. Ta kastrullen från värmen när frukten sugit upp all vätska. Låt kallna.

  2. Servera frukten till ost.

Vad tyckte du om receptet?