Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Olivyoghurt med mynta och vitlök

Yoghurt är sedan urminnes tider en viktig ingrediens i Mellanösterns kök. Den här yoghurtsåsen med oliver och mynta är god till allt på mezebordet

Olivyoghurt med mynta och vitlök
Olivyoghurt med mynta och vitlök
Olivyoghurt med mynta och vitlök
Ove Lindfors

Ingredienser

  • 4 dlturkisk yoghurt
  • 2 stvitlöksklyftor- pressade
  • 2 mskmynta- hackad
  • 0,8 dlsvarta oliver- hackade
  • 2 mskolivolja
  • flingsalt
  • peppar- nymald

Gör så här

  1. Blanda ingredienserna till yoghurtsåsen och smaka av med salt och peppar.

  2. Låt smakerna mogna i kylen före servering. Lägg upp i en skål och garnera med oliver.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök