Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Strö salt i squashstubbarna så de inte blir vattniga när de står med fyllningen.
Skär bort ändarna på squashen och skär squashen i ca 3 cm breda bitar. Gröp ut cirka hälften av inkråmet med en liten sked. Strö salt i squashbitarna och ställ dem upp och ner på hushållspapper. Låt stå ca 15 min så att en del av vätskan dras ur.
Mixa oliver och skalad vitlök med mixerstav. Rör i mascarponen. Krydda med salt och peppar.
Rosta pinjenötterna i en torr, het stekpanna tills de fått fin färg. Låt kallna.
Fördela olivröran i squashstubbarna. Strö över pinjenötterna. Skölj citronen noga i ljummet vatten. Riv skalet, strö det över squashen. Garnera med oregano.