Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Oliv- och fetaoströra

Färdigkryddade goda lammburgare från Scan, finns nu att köpa i butikerna. Burgarna är packade två och två och klara att lägga direkt i stekpannan.

Oliv- och fetaoströraOliv- och fetaoströraOliv- och fetaoströra

Ingredienser

  • 4ört- och lammburgare
  • 0,5 msksmör

Fetaoströra

  • 1 dlsvarta oliver- urkärnade
  • 0,5 litengrön gurka
  • 100 gfetaost
  • 1 dlmatlagningsyoghurt
  • 1,5 mskmynta- färsk hackad
  • 1 krmsalt
  • 1 krmsvartpeppar- nymald

Till servering

  • 4lantbröd- rostat
  • 80 gsallad och skivad tomat

Gör så här

  1. Dela oliverna i små bitar. Skär gurka och fetaost i små tärningar. Blanda oliver, gurka, fetaost, matlagningsyoghurt, mynta, salt och peppar.

  2. Stek burgarna enligt anvisningarna på förpackningen. Servera dem på grillat eller rostat bröd med fetaoströra, sallad och tomat.

Vad tyckte du om receptet?